nieuws

McDonald’s Frankrijk test restaurant zonder hamburgers

Snacks

McDonald’s test in de Parijse zakenwijk La Defense een nieuw restaurant concept zonder hamburgers. In de McCafé & Salades Live worden salades vers op aanvraag van de consument bereid. Frites en hamburgers zijn er niet te krijgen.

McDonald’s Frankrijk test restaurant zonder hamburgers

Bij de McCafé en Salades Live kan de klant zelf de samenstelling van zijn salade kiezen. Die wordt voor zijn ogen vers bereid. Er is een keuze uit vier basissalades en vervolgens kiest de gast uit tientallen ingrediënten zoals kip, bacon, tonijn, ham, diverse kaas- en groentesoorten. Om de salade af te maken is er een keuze uit verschillende kruiden en zeven dressings. Bij de salade kunnen verschillende broodsoorten worden besteld.

Gezonde imago benadrukken

Om het gezonde en verse imago te versterken kan de gast ook kiezen uit verschillende sappen en smoothies en fruitmixen. De producten zijn zowel ter plaatse als on the go te nuttigen.

Online bestellen en betalen

Bestellingen kunnen online en per sms worden geplaatst.Bovendien kan online worden betaald.

Reageer op dit artikel