nieuws

McDonald’s deelt gratis hamburgers uit

Snacks

De eerste vijftig gasten van McDonald’s in Sneek konden vandaag een gratis hamburger scoren. Om de Sneek Burger te krijgen dienden ze wel met een paar schaatsen om hun nek de hamburger te bestellen.

McDonald’s deelt gratis hamburgers uit

De actie vanochtend was een groot succes. Binnen een uur waren de vijftig hamburgers vergeven.

Met het weggeven van de hamburgers luidde de keten de Hollandse Winterweken in. Een actie periode waarbij er drie speciale hamburgers op het menu staan. Naast de Sneekburger zijn later tijdens de zes weken actie De Franeker Burger en Harlingen Burger op het menu. Ook is een broodje rookworst verkrijgbaar, warme chocomelk en een ijsje (McFlurry) met stroopwafel.

Naast deze tijdelijke uitbreiding van het assortiment maken de gasten van McDonald’s kans om een winter te winnen in hun eigen straat via wineenwinter.nl. Twee dagen lang wordt de straat van de winnaar omgetoverd in een heus winters decor, compleet met een kunstijsbaan met koek en zopie.

Reageer op dit artikel