nieuws

Kwalitaria overweegt verkoop pizza’s

Snacks

Fastfoodketen Kwalitaria denkt serieus na om in de koelverse pizza’s te stappen. Het gaat hiermee binnenkort een proef doen in enkele filialen. Er wordt zelfs al gesproken over een bezorgservice van pizza’s.

Kwalitaria overweegt verkoop pizza’s

De proef gaat lopen in drie Kwalitaria’s en betreft de verkoop van koelverse pizza’s van Al Calcapone’s. Ernest van de Voort van FFC zegt dat het nagenoeg uitgesloten is dat er een shop-in-shop concept komt voor Kwalitaria.

‘Ik geloof niet in shop-in-shop op die manier. Dat is voor de consument veel te onduidelijk. Het gaat sec om de verkoop van pizza’s’, stelt Van de Voort in de nieuwsbrief van Franchise+. Van de Voort sluit niet uit dat er, bij positieve testresultaten, op den duur pizza’s worden bezorgd.

Reageer op dit artikel