nieuws

Keten puntzakpizza van start

Snacks

Nederland krijgt er een nieuwe pizzaketen bij. Kono Pizza opent deze week een zaak in Hilversum. Het bedrijf is gespecialiseerd in pizza take-aways en combineert de ingrediënten van de traditionele pizza in de vorm van een puntzak.

Keten puntzakpizza van start

De eigenaren Rene Zwart en Johan van Streun willen vanaf heden iedere maand een vestiging openen. De eerste zaak komt in het winkelcentrum de Hilvertshof in Hilversum, gevolgd door Villa Arena in Amsterdam half maart. Daarna volgen Utrecht, Eindhoven, Rotterdam en Maastricht. In het nieuwe winkelcentrum Viermerenland in Hoofddorp gaat de eerste shop-in-shop open.

Bekende Italiaanse kok
De puntzakpizza staat voor een smakelijk, gezonde en snelle hap. Het concept komt uit Italië waar het na de introductie in 2002 aan een snelle opmars begon. De Kono Pizza is een authentieke Italiaanse vinding van de bekende Italiaanse kok Rossano Boscolo.

Drukke straten
‘We werken met franchisers en relatief kleine ruimten in drukke straten. De puntvorm van het product maakt de pizza gemakkelijk en kliedervrij. Wij verwachten dat de Kono Pizza zijn eigen ambassadeur gaat worden. Wie eenmaal de smaak te pakken heeft, neemt nooit meer een grote pizzapunt op zo’n zacht kartonnen bordje mee de straat op’, aldus mede-eigenaar Rene Zwart.

Reageer op dit artikel