nieuws

Huwelijksportret William en Kate op een pizza

Snacks

Engeland is in de ban van het sprookjeshuwelijk van prins William en Kate. Voor pizzaketen Papa John’s reden om met een koninklijke pizza te komen met een portret van het prinselijk paar.

Huwelijksportret William en Kate op een pizza

Een portret van het prinselijk trouwpaar William en Kate. Op het eerste gezicht niks bijzonders want het Verenigd Koninkrijk is in de ban van het sprookjeshuwelijk op 29 april. Maar pizzaketen Papa John’s heeft er wat bijzonders van gemaakt. Het portret is door een foodartist op een pizza ‘geschilderd’ en hij gebruikte daarvoor beleg. De sluier die Kate draagt is gemaakt van champignons en William’s pak van salami en pepers.

Vers belegd

‘De huwelijkskoorts gaat over de hele wereld. We konden de aandrang niet weerstaan om een portret te maken op een pizza’, zegt marketingdirecteur Andrew Varga in een persbericht. ‘Net zoals onze normale pizza is deze gemaakt van vers deeg en met vers beleg. Dus hij smaakt net zo goed als hij er uit ziet.’Het blijft met de pizza overigens bij een stunt, hij komt niet in assortiment. Toch zal één Engelsman de pizza straks kunnen proeven. De pizza wordt verloot onder diegenen die een mailtje sturen naar een speciaal mailadres(weddingpizza@papajohns.co.uk)

Reageer op dit artikel