nieuws

Houtense wint fiets met een hamburgerrecept

Snacks

Lysbeth van Silfhout uit Houten heeft de wedstrijd ‘Beleg de Burger’ van Kwalitaria gewonnen met haar Jalapeño-burger. Ze won daarmee een trendy Kwalitaria-fiets.

Houtense wint fiets met een hamburgerrecept

De Jalapeño burger is de lekkerste inzending van de ‘Beleg de Burger’ actie van Kwalitaria. Het recept van de Jalapeño burger was ingestuurd door Lysbeth van Silfhout uit Houten. Haar frisse en tegelijkertijd pittige burgerrecept bevat Jalapeño pepers, feta, augurk, rode ui, citroenrasp, tzatzikisaus en de Kwalitaria burger van de Blaarkopkoe. Ze won met haar recept een Kwalitaria-fiets.

De fiets is afgelopen week uitgereikt bij Kwalitaria Castellum in Houten. Uiteraard werd ook de Jalapeño burger in de keuken bereid en geproefd door alle aanwezigen.

Gedurende de winter konden Kwalitaria bezoekers deelnemen aan ‘Beleg de Burger’. Iedereen met een origineel en lekker burgerrecept kon op de website van Kwalitaria terecht om daar aan te geven welke ingrediënten hun favoriete broodje hamburger bevat. Na een strenge selectie op basis van de criteria originaliteit en smakelijkheid is de Jalapeño burger verkozen tot winnaar.

Reageer op dit artikel