nieuws

HMSHost winnaar innovation én guestfriendliness award

Snacks

HMSHost Schiphol Airport, de grootste horecaexploitant op de luchthaven Schiphol, heeft de ‘Innovation award 2010’ gewonnen met het authentieke Dutch Kitchen & Bar op de Holland Boulevard. Tevens heeft HMSHost de ‘Guestfriendliness award 2010 met team van de Mediterranean Sandwich Bar.

HMSHost winnaar innovation én guestfriendliness award

Deze prijzen maken deel uit van de Consumer Awards; een evenement dat jaarlijks door Amsterdam Airport Schiphol wordt georganiseerd. De innovation award wordt uitgereikt aan het concept dat het meest vernieuwend en onderscheidend is op de luchthaven.

In de Dutch Kitchen & Bar kunnen gasten genieten van typisch Nederlands eten en drinken, zoals kroketten op landbrood, poffertjes, biologische hamburgers van het Koningshoeve rund uit Spaarnwoude en seizoensfruit van Willem&Drees. Alle gerechten worden uitsluitend bereid met lokale, biologische producten en ter plekke vers klaargemaakt in de open keuken.

De guestfriendliness award wordt uitgereikt aan het concept dat het meest in het oog springt bij de gasten op het gebied van gastvrijheid. Horeca blijft mensenwerk, dus de prijs – een theaterarrangement voor het team van Mediterranean Sandwich Bar – wordt zeer gewaardeerd, zo laat HMSHost weten.

Dawn Wilding, Vice President HMSHost Europe and Middle East, zegt trots te zijn op de awards. ‘Als organisatie en als team werken wij continu aan ons motto “Making the Traveler’s Day Better”. We zijn dan ook erg trots dat we met deze concepten de innovatie- en gastvrijheidsprijs hebben gewonnen’.

Reageer op dit artikel