nieuws

Hapjes verzorgd door oud-winnaar ’t Smulhuis

Snacks

Tijdens het Cafetaria Top 100 evenement was het genieten van lekkere hapjes. Bitterballen en bamihapjes, de minisnacks, ze kwamen uit de keuken van de winnaar van verleden jaar, ’t Smulhuis in Brunssum.

Hapjes verzorgd door oud-winnaar ’t Smulhuis

Lekkere hapjes, op een chique manier geserveerd in mini frietzakken van bamboe. Hans en Jacqueline Boumans lieten trots proeven waar het bedrijf toe in staat is. Meer dan 80 procent van het assortiment komt immers uit eigen keuken, vertelde Boumans op het podium.

‘Alles op je af laten komen, genieten en gewoon jezelf blijven’, had hij als advies voor de winnaar. Op de vraag of de druk bij een winnaar hoger lag antwoordde zijn vrouw Jacqueline: ‘Niet echt. Je moet je iedere dag gewoon voor 100 procent inzetten. Dat is niet afhankelijk van je positie in de ranglijst.’

Reageer op dit artikel