nieuws

Hamburgerzuil’ niet nadelig voor villabewoners

Snacks

Na drie jaar komt een eind aan de juridische strijd tegen de genoemde ‘hamburgerzuil’ in Waardenburg. De Raad van State heeft uitspraak gedaan en gesteld dat de reclamepaal met onder andere een enorme Big Mac niet nadelig is voor omwonenden.

Hamburgerzuil’ niet nadelig voor villabewoners

Robert en Gonda Dullaart uit Waardenburg voeren al jaren strijd tegen de reclamezuil op 190 meter afstand van hun villa. Ze vinden dat de paal met reclame van McDonald’s voor een waardevermindering van hun huis zorgt.

Het echtpaar eiste een schadevergoeding van 85.000 euro van de gemeente Neerijnen. De rechter heeft geoordeeld dat het echtpaar niet in een nadeliger positie is gekomen door de komst van de reclamemast. Voor het betreffende echtpaar zijn geen juridische mogelijkheden meer.

Reageer op dit artikel