nieuws

Griep: Verregaande maatregelen voor pizzamedewerkers

Snacks

Alle medewerkers van Domino’s Pizza in Japan moeten verplicht rubberen handschoenen en maskers dragen. Daarnaast moeten ze zichzelf regelmatig op koorts controleren. Dit in verband met de Mexicaanse griep.

Griep: Verregaande maatregelen voor pizzamedewerkers

Verder moeten de pizzamedewerkers bij een telefonische bestelling aangeven dat de bezorgers maskers dragen. De koeriers verontschuldigen zich vervolgens aan de deur voor het dragen van een masker en leggen uit dat het ter bescherming van het H1N1-virus is.

Dit alles als gevolg van de Mexicaanse griep. De verkopen van pizza’s bij Domino’s in Japan zijn sinds kort overigens verdubbeld. Steeds meer mensen blijven thuis om kans op besmetting te voorkomen.

Reageer op dit artikel