nieuws

Gratis maaltijd voor Facebookfans Thuisbezorgd.nl

Snacks

Thuisbezorgd.nl gaat volgende week iedere minuut een gratis pizza of andere maaltijd weggeven. Alleen fans van de Facebook-pagina van de eten-bestelsite kunnen meedoen aan de actie.

Gratis maaltijd voor Facebookfans Thuisbezorgd.nl

Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 augustus wordt dagelijks tussen 16.00 en 20.00 uur iedere 60 seconden een maaltijd ter waarde van 10 euro weggegeven. Over de inhoud van de actie wil het bedrijf nog niet meer kwijt dan dat alleen fans van de Facebook-pagina van Thuisbezorgd.nl kunnen deelnemen.

Thuisbezorgd.nl werd in 2000 opgericht en verwerkt bestellingen voor zo’n 3.000 bezorgrestaurants in Nederland. Vorig jaar werd er – naar eigen zeggen – voor 72 miljoen euro aan bestellingen verwerkt.

Het concept won in 2009 en 2010 een Thuiswinkel Award.

Reageer op dit artikel