nieuws

Frikandel houdt stand

Snacks

De snack zal niet uit het straatbeeld verdwijnen. Ondanks let-op-vet campagnes en de activiteiten van dieetgoeroes zoals Sonja Bakker zullen kroketten, frikandellen, bitterballen en gehaktstaven stand houden, zegt Paul Vanreusel van VanReusel Snacks in het beursmagazine van de Horeca Vakbeurs Brabant.

Frikandel houdt stand

Vanreusel laat weten te hebben geëxperimenteerd met groentesnacks. Maar de belangstelling daarvoor was in het cafetariakanaal niet echt groot. Kipsnacks die vetarm zijn, doen het daarentegen wel goed. Vooral kinderen tonen interesse. Ook onder moslims slaan ze aan, aldus Vanreusel.

Op de Horeca Vakbeurs Brabant, die van 30 oktober tot en met 2 november in ’s-Hertogenbosch wordt gehouden, zal Ad van Geloven met een geheel nieuwe Zuid-Europese snack voor de dag komen. Deze wordt onder het merk Ad van Geloven op de markt gebracht. Nadere mededelingen worden op de beurs verstrekt.

Zie ook:

Mooie menu’s met frikandellen

Reageer op dit artikel