nieuws

Frikadellenduel tijdens HorecaFair in Emmeloord

Snacks

Vijftien cafetariahouders uit Nederland gaan tijdens de HorecaFair in Emmeloord op 12 november de strijd aan met elkaar met als inzet de oersnack frikadel. Het gaat om de wedstrijd ‘Creatief met Frikadel’, waarbij het gaat om een originele en creatieve frikadelschotel te maken.

Frikadellenduel tijdens HorecaFair in Emmeloord

Naast deze wedstrijd wordt tijdens HorecaFair onder andere de kookwedstrijden om de ‘Gouden Garde’ en ‘Durf te Koken!’ gehouden waarbij topkok Robert Kranenborg leiding geeft aan 24 leerlingen die deelnemen aan de wedstrijden.

De HorecaFair wordt gehouden van 12 tot en met 14 november en vindt plaats in Emmeloord. De beurs wordt voor de vijfde maal gehouden en georganiseerd door Hakvoort Horeca en Homint. Aan de beurs nemen meer dan honderd bedrijven deel. De organisatie verwacht ruim vijfduizend bezoekers.

Reageer op dit artikel