nieuws

Finaledag Top 100 wordt knalfeest

Snacks

De bekendmaking van Snackkoeriers Cafetaria Top 100 belooft een knalfeest te worden. Hoogtepunt is uiteraard de bekendmaking van de nummers 1,2 en 3 en de winnaars van drie nieuwe categorieprijzen. Het feest wordt opgeluisterd met optredens van Marianne Weber en de Gebroeders Ko.

Finaledag Top 100 wordt knalfeest

Centraal tijdens de dag, die 30 oktober op de beurs Horecavak Brabant wordt gehouden, staat natuurlijk de bekendmaking van de winnaar van de Cafetaria Top 100.
Nieuw dit jaar zijn de categorieprijzen voor schoonste cafetaria, beste marketing en beste service en gastvriendelijkheid. Binnen elke categorie worden drie cafetaria’s genomineerd.

De uitreiking moet vooral een feestelijke middag worden. De organisatie heeft zangeres Marianne Weber en de Gebroeders Ko (carnavalshit: Broodje Frikandel) weten te strikken.

Tijdens de dag komen ook serieuze zaken aan bod. Koninklijk Horeca Nederland en onderzoeksbureau Foodstep presenteren de resultaten van een groot fastfoodonderzoek. Het is de bedoeling dat ondernemers een idee krijgen wat de komende tien jaar gaat brengen voor de branche.

Ondernemers kunnen zich tot 1 oktober hier gratis aanmelden.

Reageer op dit artikel