nieuws

FEBO-kroket als beste getest door 100%NL

Snacks

De kroket van FEBO kwam als beste uit een test van het vrouwenblad 100%NL Magazine. Zangduo en ex-BZN-ers Jan Keizer en Annie Schilder maakten deel uit van de jury.

FEBO-kroket als beste getest door 100%NL

Opgeteld kreeg de kroket van FEBO de beste cijfers, op de voet gevolgd door de kroket van Van Dobben. De kroketten van Kwekkeboom, Mora en Beckers kregen lagere cijfers. Naast Keizer en Schilder werd de jury vol gemaakt door Kino Erdhuijzen (chefkok Le Pomapadour) en culinair auteur en columnist Niels Runderkamp.

FEBO-directeur Dennis de Borst is in zijn nopjes met de uitslag, liet hij weten aan muziek nieuwssite NL Tracks. ‘kwaliteit staat bij ons voorop en dat wordt gelukkig gewaardeerd. Net als in de beginperiode mijn grootvader in de beginperiode deed wordt alles dagelijks vers gemaakt. Dat is onze kracht en zal altijd onze kracht blijven’, aldus de directeur van het bedrijf dat dit jaar het 70-jarig jubileum viert.’

Overigens was de jury niet unaniem in haar oordeel. Annie Schilder had bijvoorbeeld een lichte voorkeur voor Van Dobben.

Reageer op dit artikel