nieuws

Fastfoodondernemers genomineerd voor prijs

Snacks

Zes fastfoodondernemers zijn genomineerd voor de prijs Franchisenemer van het Jaar 2012. Deze prijs wordt dit jaar voor de derde keer uitgereikt. Ondernemers die korter dan twee jaar geleden zijn gestart kunnen de titel winnen. In 2011 ging de prijs naar Arjan en Marion Zegers van Bakker Bart in Vlijmen.

Fastfoodondernemers genomineerd voor prijs

De genomineerden zijn (in willekeurige volgorde) Erik Korten, New York Pizza in Nieuwegein, Pascal Middleton, New York Pizza in Apeldoorn de Linie, Lennard Borgers van Febo in Ede, het koppel Arjan van Schaijk en Angela Maas van Bakker Bart in Schijndel, Egbal Mangal van New York Pizza in Gouda en Gyon Anzolal van New York Pizza in Emmen.

In totaal zijn er twintig franchisers uit diverse sectoren genomineerd. Met zes ondernemers is fastfood als branche het beste vertegenwoordigd. De drie franchisenemers met de meeste stemmen komen in de finale.

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t. Deze beurs is op vrijdag 13 en zaterdag 14 april bij Intres in Hoevelaken. Bakker Bart en New York Pizza behoren tot de standhouders.

Reageer op dit artikel