nieuws

Fast Food spel genomineerd voor prijs

Snacks

Speelgoedfabrikant Goliath Games heeft een spel op de markt gebracht waarbij kinderen zo snel mogelijk hamburgers in elkaar moeten zetten. Het spel FastFood is genomineerd voor de prijs Speelgoed van het Jaar 2009 in de categorie 6 tot 8 jaar.

Fast Food spel genomineerd voor prijs

‘Kinderen leren spelenderwijs dat zogenaamde ongezonde tussendoortjes niet altijd slecht hoeven zijn. En dat gezonde snacks ook lekker zijn, aldus fabrikant Goliath Games.

De fabrikant prijst het spel als volgt aan: ‘Een snel spel dat alleen ervaren hamburger-eters kunnen winnen. Wie heeft als eerste alle ingrediënten bij elkaar en maakt een lekker broodje hamburger? Let op: twee dezelfde ingrediënten op elkaar bederft de smaak. Natuurlijk smaakt een hamburger warm het best, dus snel aan de slag, zodat er aan het eind voldoende beleg op de broodjes ligt.’

Reageer op dit artikel