nieuws

Eerste KFC van Zeeland open

Snacks

Zeeland heeft zijn eerste vestiging van KFC gekregen. Het fastfood restaurant staat in Middelburg en wordt gerund door franchiser Johan Bruinsma. Het is de 35ste vestiging van Kentucky Fried Chicken in Nederland.

Eerste KFC van Zeeland open

De vestiging heeft als locatie het vrijetijdspark ZEP Middelburg, vlak naast de A58. Er zijn diverse winkels en attracties gevestigd op het terrein, waaronder de Voetbal Experience, Mini Mundi, Golf by the Sea en vanaf 2010 een Music Hall en het ROC Zeeland.

KFC Middelburg heeft een Drive Thru en is dagelijks geopend van 11:00 – 23:00. In de zomer is er een groot buitenterras.

KFC is onderdeel van Yum! Brands waar ook Taco Bell en Pizza Hut onder vallen. Yum! is met meer dan 36.000 restaurants in meer dan 100 landen het grootste restaurantconcern ter wereld. KFC heeft wereldwijd meer dan 15.000 restaurants.

Reageer op dit artikel