nieuws

Donutburger succes op voedselbeurs

Snacks

Een amateurchef uit het Amerikaanse Texas komt met een nieuw, bijzonder gerecht: de donutburger. Hij reist alle voedselevenementen voor bijzonder etenswaar af om zijn burger te slijten.

Donutburger succes op voedselbeurs

De bedenker van de donutburger is dezelfde als die van de chocoladebacon: Dennis Reas. Hij probeert ieder jaar met een nieuw, bijzonder gerecht te komen. Dit jaar is het een hamburger met een donut als broodje.

‘Je moet elk jaar met iets nieuws komen om mensen geïnteresseerd te houden’, zegt de 53-jarige kok. Een klant die net een hap van de burger genomen heeft is erg enthousiast. ‘Echt waar, dit is heel bijzonder. Het zoete van de donut en het zoute van de burger maken een prima smaakcombinatie.’

Er zijn ook andere bijzondere etenswaren op de beurzen: gefrituurde sushi, gefrituurde, chocoladereep, gefrituurde augurk en chocoladepopcorn.

Reageer op dit artikel