nieuws

Domino’s start met Earth Water

Snacks

Domino’s Pizza start met de verkoop van ‘Eart Water’. De hele nettowinst die gemaakt wordt op dit pak water gaat naar waterprojecten in ontwikkelingslanden.

Domino’s start met Earth Water

Domino’s en Earth Water hopen op deze manier nog meer mensen te kunnen helpen in gebieden waar nog niet genoeg schoon drinkwater is. Earth Water doneerde sinds 2007 al 255.000 euro aan waterprojecten.

De organisatie hoopt de Westerse consument zo te helpen een steentje bij te dragen aan het mondiale tekort aan schoon drinkwater. Domino’s Pizza heeft gekozen voor de milieuvriendelijke kartonnen halve liter verpakking van Tetra Pak.

Het goede-doel-water past volgens Domino’s bij haar beleid om bij te dragen aan een betere wereld. Ze voerden al eerder elektrische scooters in op verschillende locaties en proberen waar mogelijk energie te hergebruiken. Earth en Water past hier uitstekend bij, vindt Domino’s.

Reageer op dit artikel