nieuws

Domino’s Pizza bezorgt op Quad

Snacks

Domino’s Pizza uit Dordrecht heeft een Quad aangeschaft om ook bij winterse omstandigheden de bestellingen veilig bij de klanten te kunnen krijgen. Als de bezorging op Quads bevalt, is het niet ondenkbaar dat er meer Domino’s Pizza Quads in Nederland komen.

Domino’s Pizza bezorgt op Quad

Met het extreme winterweer was het voor Domino’s en andere bezorgdiensten soms onmogelijk om bestellingen bij de mensen thuis te krijgen.

Spekgladde wegen en bergen sneeuw zorgden voor onveilige situaties. En aangezien Domino’s het motto safety first’ hanteert, leidde het winterweer tot teleurgestelde klanten.

De zaak in Dordrecht wilde het hier niet bij laten zitten en bedacht dat bezorgen op een Quad wel mogelijk moet zijn. ‘Door te rijden op Quads kunnen bezorgers ongehinderd en veilig door de sneeuw. We hebben er twee boxen achterop laten plaatsen, zodat zo ook grote bestellingen weg kunnen brengen,’ aldus Domino’s.

Reageer op dit artikel