nieuws

Cheeseburger Pizza favoriete eten Bush

Snacks

Het lievelingseten van de Amerikaanse president George Bush bestaat uit een combinatie van een pizza en broodje hamburger, een zogenaamde Cheeseburger Pizza. Dat onthulde de chefkok van het Witte Huis.

Cheeseburger Pizza favoriete eten Bush

Cristeta Comerford, de chefkok van Bush, onthulde het lievelingsgerecht van de president op een bijeenkomst van chefkoks van staatshoofden die in Nice is gehouden. Het gerecht bestaat uit een pizza margherita aangevuld met de ingrediënten van een cheeseburger, zoals hamburgervlees, uitjes en augurk, bacon en kaas.

Comford schrok blijkbaar van haar onthulling want ze voegde gehaast toe dat de president ‘enorm gedisciplineerd is en iedere dag zijn oefeningen doet.’

De cheeseburger pizza is enkele jaren geleden uitgevonden tijdens een tv-show waarin leerling-koks een opleiding kregen. Tegenwoordig maakt ook Domino’s Pizza een variant die maar liefst 1600 kilocalorieën bevat.

Reageer op dit artikel