nieuws

Cel in na te zoute hamburger

Snacks

Een medewerkster van McDonald’s heeft een nacht in de cel moeten doorbrengen na het maken van een hamburger. Een agent beschuldigde haar ervan opzettelijk veel te veel zout op de hamburger te hebben gestrooid.

Cel in na te zoute hamburger

Het voorval gebeurde in Union City, in de Amerikaanse staat Georgia. De ‘dader’. Kendra Bull, heeft toegegeven te veel zout te hebben gebruikt, maar zegt het niet met opzet te hebben gedaan.

De fastfoodmedewerkster zegt dat er per ongeluk te veel zout en peper werd gebruikt. Samen met een collega heeft ze nog geprobeerd het zout te verwijderen. Omdat ze het vlees van haar baas niet mocht weggooien, is het verkocht aan gasten van McDonald’s.

Een van die gasten was een agent, die haar vervolgens meenam naar het bureau. Een woordvoerder van de politie laat weten dat Kendra Bull vrijwel zeker niet met opzet de hamburger aan een agent heeft gegeven. Wel stelt de woordvoerder dat ze eten heeft geserveerd dat niet aan de norm voldeed.

Enkele opvallende berichten over McDonald’s

Reageer op dit artikel