nieuws

Cafetariahouder heeft last van wildparkeerders

Snacks

Fred Polman van Sonsbeek Quality Snacks is verbolgen over het feit dat de politie wildparkeren bij zijn cafetaria gedoogd. ‘Ik heb alleen maar last van die auto’s.

Cafetariahouder heeft last van wildparkeerders

Het lijkt wat vreemd. Een cafetariahouder die boos is dat de politie het wildparkeren bij zijn bedrijf niet aanpakt. Maar het zijn vooral buurtbewoners die last van geparkeerde auto’s hebben en Polman wordt er op aangekeken. ‘Er staan soms wel vijftien of meer auto’s rond mijn kraam geparkeerd zonder dat ik een klant in mijn zaak heb. Veel Arnhemmers denken dat ik het moet hebben van hongerige automobilisten, maar mijn klanten zijn vooral wandelaars uit Sonsbeek en scholieren hier uit de buurt’, aldus de cafetariahouder in Dagblad De Gelderlander.

Hij heeft er zelf ook last van dat de politie amper controleert. Langparkeerders gebruiken ook vaak de onlangs speciaal voor de cafetaria aangelegde parkeerstrook voor drie auto’s. ‘Gelukkig wordt het de laatste tijd iets beter doordat de politie daartegen wel is gaan optreden.’

Reageer op dit artikel