nieuws

Burgermeester wil groeien buiten Amsterdam

Snacks

Het hamburgerrestaurant Burgermeester in Amsterdam denkt aan uitbreiding buiten de stad. Locaties die in aanmerking komen voor een vestiging van de hambugerzaak zijn Rotterdam en Den Haag.

Burgermeester wil groeien buiten Amsterdam

Het restaurant heeft in vier jaar tijd drie zaken geopend in Amsterdam. ‘Het zou te gek zijn om verder te groeien. Ik zie wel een Burgermeester in Rotterdam, Den Haag zelfs,’ zegt Justus de Nijs in het gratis dagblad Metro. De Nijs is een van de drie eigenaren van Burgermeester. Hij runt de zaken samen met Dion Eggen en Vincent van Olphen.

De Nijs droomt van een filiaal in New York, al noemt hij die droom zelf ‘niet echt realistisch’.

Goede hamburger

Burgermeester wil een open en eerlijk concept neerzetten. ‘Door onze open keuken zien de gasten hoe onze hamburgers worden gemaakt. Onze koeien staan in een natuurgebied in de Betuwe. Ons streven is om gewoon waanzinnig goede hamburgers te maken.’

Reageer op dit artikel