nieuws

Biologische snackbar Natuurlijk Smullen slaat aan

Snacks

De nieuwe biologische cafetaria Natuurlijk Smullen in Amsterdam slaat aan. Eigenaresse Helen Geul laat weten dat ondanks het openen van de bijzondere cafetaria in crisistijd, het goed gaat met Natuurlijk Smullen.

Biologische snackbar Natuurlijk Smullen slaat aan

‘Het is enorm ingeslagen. Ik kan zeggen dat het echt een succes is’, zegt Geul in De Telegraaf over de periode sinds de opstart in oktober 2008 een tijd waarin de crisis serieuze vormen begon aan te nemen.

Natuurlijk Smullen is een biologische snackbar geboren door een gebrek aan biologische en vegetarische alternatieven bij de concurrentie, zegt Geul. ‘Ik eet zelf biologisch uit respect voor de dieren en mijn dochter is vegetariër. Wij wilden ook wel eens snacken maar kwamen altijd uit bij de groentekroket en de kaassoufflé.

De zaak heeft zes varianten voor vegetariërs en veganisten: vegetarische kroketten, hamburgers, nuggets, saté en loempia’s. Daarnaast voert Natuurlijk Smullen nog de zelfgemaakte kaasstick in het assortiment.

De cafetariahoudster zegt dat ze het idee heeft dat consumenten bewuster worden van hun voeding en het milieu. Geul: ‘Ik zie het bij jong en oud, veel mensen nemen bewust ook hun eigen tasjes mee’.

Reageer op dit artikel