nieuws

Beste cafetaria meldt bezorgprimeur

Snacks

De beste cafetaria van Nederland, Snack-Plaza Willem de Boer uit Urk, heeft een bijzondere primeur in het nieuwe jaar. De topcafetaria, enkele maanden geleden de nieuwe nummer één in de Cafetaria Top 100 van Snackkoerier, heeft een opvallend vervoersmiddel aangeschaft voor de bezorging van pizza’s, hapjes en snacks.

Beste cafetaria meldt bezorgprimeur

Het gaat om een tuk tuk, een in Aziatische landen bekend fenomeen. Snack-Plaza Willem de Boer heeft haar bezorgdienst uitgebreid met een tuk tuk.

De nieuwste aanwinst zorgt voor een snelle wijze van het warm bezorgen van pizza’s, hapjes en snacks, zo laat de Urkse topcafetaria weten. De tuk tuk maakt weinig geluid, is snel en uiterst wendbaar.

Snack-Plaza Willem de Boer werd in oktober 2008 uitgeroepen tot Cafetaria van het Jaar. Het horecabedrijf voert sinds die tijd de Cafetaria Top 100 aan, de ranglijst met beste cafetaria’s van Nederland.

Reageer op dit artikel