nieuws

Bacon uit een fles blijkt grap

Snacks

Amerikaanse sites met vaknieuws verdrongen zich begin april om het nieuws te melden. Bacon uit een fles zou de vervanger zijn voor het gebakken plakje bacon op de hamburger.

Bacon uit een fles blijkt grap

Dé arbeidsbesparende oplossing voor het opbakken van de populaire plakjes spek op de hamburger: Bacon uit een fles, Squeeze Bacon gemaakt door de Zweed Vilhelm Lillefläsk’s. Amerikaanse nieuwssites vielen onlangs over elkaar om te melden dat het van origine Zweedse product nu ook in Amerika te koop was. Maar wat een innovatieve oplossing voor de fastservicesector leek te zijn, bleek een goed in elkaar gezette 1 april grap.

De makers van de ‘hoax’ zijn erg ver gegaan om hun grap te laten slagen. Een verzonnen stukje geschiedenis, een verzonnen arbeidsproces, en als klap op de vuurpijl een goed ontwerp voor het etiket. Ook is het bericht nog eens ondersteund met een filmpje op internet waar ook andere toepassingen uit de doeken werden gedaan.

Gezien de publiciteit is het nu afwachten of een fabrikant daadwerkelijk met het product op de markt komt.

Reageer op dit artikel