nieuws

Amerikaanse horecakoepel bedankt president Obama

Snacks

De National Restaurant Association (NRA), de Amerikaanse evenknie van Koninklijke Horeca Nederland, heeft een brief aan president Obama gestuurd. Hij wordt daarin bedankt voor zijn bezoek aan Ray’s Hell Burger, een lokaal hamburgerrestaurant in Arlington.

Amerikaanse horecakoepel bedankt president Obama

President Obama bezocht Ray’s Hell Burger samen met vice-president Joe Biden. Beiden bestelden een hamburger.

Volgens de NRA zijn restaurantbezoeken door de president een steuntje in de rug voor de horecasector, die hard door de crisis wordt getroffen: ‘Door uit eten te gaan steunt u direct tientallen van de ruim 13 miljoen Amerikanen die in deze sector werkzaam zijn. We hopen dat u snel weer een van de meer dan een miljoen restaurants in ons land bezoekt’, schrijft NRA-directeur Dawn Sweeney.

Reageer op dit artikel