nieuws

Angericka Ronquillo maakt Lekkerste Fastservicemenu

Snacks

Angericka Ronquillo heeft op de Horecava in Amsterdam RAI het Lekkerste Fastservicemenu gemaakt. De medewerker van Plaza De Stoete in Lisse maakte het XX Lekkermenu, met als hoofdbestanddelen de XXL Frikandel en courgette.

Angericka Ronquillo maakt Lekkerste Fastservicemenu

De tweede plaats ging naar Anneke Weijers van Preuverie De Toren in Echt met haar gerecht Peijer Grillschotel. Plek drie was voor Denise Lemmens van Snackpoint Harry in Stein. Zij maakte het Schnitzelmenu.

De winnares genoot op het podium van haar overwinning. Ze danste op de klanken van Tina Turners ‘Simply the Best’, bedankte haar begeleiders en ging er daarna met (meer dan) een handvol prijzen vanaf (ze won ook nog een sponsorprijs). ‘Toen ik op school hoorde van de wedstrijd, wilde ik graag meedoen. Maar winnen, daar heb ik geen moment rekening mee gehouden.’

Het winnende gerecht bedacht ze samen met haar praktijkbegeleider. Binnenkort wordt het op de menukaart van Plaza De Stoete geplaatst. ‘Het moest een snel te bereiden gerecht zijn. Ik heb de frikandel XXL gebruikt, in combinatie met courgette als gezond element.’

Negen deelnemers streden om de titel. Naast bovengenoemde waren dat Daniëlle Lemmens van Snackpoint Harry in Stein, Niek Jansen van ’t Stationneke in Asten, Alecia Rietbroek van Bakker Bart Den Haag, Linda Koopman van Kwalitaria van der Laan in Esserveen, Benjamin Spee van McDonald’s Arnhem en Christa van Heusden van McDonald’s Noord-Dordrecht.

Reageer op dit artikel