nieuws

Run op gratis hamburgers nieuwe Mc

Snacks

McDonald’s opende onlangs in Berkel en Rodenrijs op spectaculaire wijze een nieuwe vestiging. Gedurende twee uur werden gratis menuutjes uitgedeeld en daar was veel belangstelling voor.

Run op gratis hamburgers nieuwe Mc

Het was tussen 17.00 en 19.00 uur een geweldige drukte bij de nieuwe vestiging. Ongeveer 1.800 mensen kwamen op de gratis frites en hamburgers af, meldt het lokale nieuwsblad De Heraut. Restaurantmanager Robbert Keijzer deed het loket van de drive thru al eerder open. ‘We begonnen voor vijven al met uitdelen, want de rij belangstellenden nam enorme proporties aan. In totaal deelden we bijna 1.800 zakken uit vanuit het loket bij de drive in; met daarin een hamburger, friet en frietsaus.’

De drukte hield de daarop volgende dagen aan. De zaak leek het eerste weekend al te klein. Dat kwam mede door de huis-aan-huis verspreide kortingsbonnen.

Reageer op dit artikel