nieuws

Galadiner met meest favoriete hamburger

Snacks

De McDeLuxe staat sinds vandaag weer op de menukaart van McDonald’s. De hamburger bleek in een verkiezing Nederlands meest favoriete hamburger uit het verleden. De stemmers konden kiezen uit 16 hamburgers die eerder als special op het menu stonden.

Galadiner met meest favoriete hamburger

Vincent Sijs uit Heerhugowaard mocht de burger gisteravond met veertig vrienden als eerste proeven. Hij stemde, net als vele andere Nederlanders, op de McDeLuxe en won daarmee een galadiner bij McDonald’s Alkmaar McDrive.

De McDeLuxe won in de finale van de Greek Mac en de McBBQ. McDonald’s organiseerde de Return of Your Favorite Burger verkiezing naar aanleiding van haar veertigste verjaardag.

VIP-behandeling

Voor Vincent Sijs en zijn veertig vrienden was het een bijzondere avond. Na een limousinetocht door Alkmaar aten zij samen aan mooi gedekte tafels en in galakleding als eerste de meest favoriete Burger van Nederland. Vincent: ‘Uniek om eens op deze manier naar McDonald’s te gaan. Ik voelde me een echte VIP.’

Edwin Evers

Radio 538 DJ Edwin Evers gaf in juni het startschot voor de ‘Return of Your Favorite Burger’ campagne. Ook hij koos toen al voor de McDeLuxe. Tijdens de campagne konden alle Nederlanders stemmen op www.yourburger.nl met hun persoonlijke Hyves-, Facebook- of Twitterprofiel. De McDeLuxe is nog verkrijgbaar tot en met 2 januari 2012 bij alle McDonald’s restaurants in Nederland.

Reageer op dit artikel