nieuws

NYP-baas undercover als pizzakoerier

Snacks

Hans Miete, directeur van pizzaketen New York Pizza, is vanavond te zien in het SBS6-programma Undercover Boss. Hij gaat ondermeer undercover aan de slag als pizzabakker, koerier en deegmaker.

NYP-baas undercover als pizzakoerier

Miete, die in juli toetrad tot de directie van new York Pizza, kreeg bij zijn aanstelling het aanbod het bedrijf op deze wel heel bijzondere manier te leren kennen. Incognito tussen het personeel, maar wel omringd door de camera’s van SBS6. Hoewel hij nog niet zo bekend was bij de franchisenemers liet hij voor de zekerheid toch maar een baard staan en droeg een bril. ‘Ik vertelde iedereen dat ik toekomstig franchisenemer was’, zegt hij in het Algemeen Dagblad.

Hij werkte als deegmaker, pizzabakker en als koerier. Dat laatste wekte wel enige argwaan. Volgens Miete niet zo vreemd. ‘Wat doet zo’n volwassen vent op een scootertje.’

Miete zegt veel over bedrijf geleerd te hebben en zegt zijn gezicht vaker op de werkvloer te willen laten zien. Het belang daarvan is hem door het meedoen aan het tv-programma nog eens extra duidelijk geworden.

Undercover Boss is vanavond om 20.30 uur te zien bij SBS6. Zie hier een voorproefje.

Reageer op dit artikel