nieuws

Snackpoint introduceert de smaakfrikandel

Snacks

Cafetariaketen Snackpoint gaat dit najaar smaakfrikandellen in haar zaken introduceren. Het gaat om smaakvariaties op Nederlands populairste snack. Verder zet de keten in op grote porties en uitgebreidere menu’s.

Snackpoint introduceert de smaakfrikandel

De eerste twee smaakfrikandellen komen in Griekse en Amerikaanse stijl. ,,We hadden voorheen wel een normale frikandel die we dan bijvoorbeeld met tzatziki een Grieks jasje gaven’’, vertelt formulemanager Roger Gielen. ‘Nu krijgen we straks eerst een frikandel met een Griekse kruiding en een Amerikaanse barbecuesmaak. Een heel andere smaakbeleving.’

Snackfabrikant Vanreusel maakt de nieuwe snacks voor Snackpoint. ‘We kwamen op het idee door de XXL-frikandel van Vanreusel. Dat is een doorslaand succes gebleken. Nieuwe snacks die gekoppeld zijn aan een bekende, bestaande snack, slaan vaak beter aan.’

Elf Snackpoints hebben het nieuwe product getest door deze aan te bieden aan klanten. De respons was volgens de formulemanager zeer goed.

Meer nieuws over de strategie van Snackpoint in de komende Snackkoerier.

Reageer op dit artikel