nieuws

McDonald’s veteranen introduceren dure burger

Snacks

Twee gepensioneerde McDonald’s directeuren springen in op een snel-groeiende trend in duurdere hamburgers. De eerste Tom & Eddie’s opent volgende maand.

McDonald’s veteranen introduceren dure burger

Edward Rensi leidde McDonald’s in 1990 en Tom Dentice is voormalig vice-president van McDonalds. ‘Wij investeren hier veel in’, zegt Dentice (71 jaar) tegen Printfriendly.com. ‘We lopen zelf ook veel risico in dit spel’.

Rensi en Dentice hebben het laatste jaar gebruikt om een menu te ontwikkelen. Ze serveren honderd procent Angus burgers met beleg als gebakken ei, Goude kaas en paprika. Ze ontwikkelden ook een tonijnburger met kalkoen en Edammer kaas. Daarnaast staan kipsandwiches, bier, wijn, milkshakes, salade en friet natuurlijk ook op het menu.

Reageer op dit artikel