nieuws

’t Wethoudertje eerste biologische cafetaria in ranglijst

Snacks

Biologische snacksalon ’t Wethoudertje uit Amsterdam van Saskia en René Alberts heeft als eerste biologische cafetaria de ranglijst (89) gehaald. Het bedrijf gooit hoge ogen met ondermeer het gemoedelijke huiskamer interieur.

’t Wethoudertje eerste biologische cafetaria in ranglijst

Saskia en René Alberts kiezen daar waar mogelijk met volle overtuiging voor een overwegend biologisch assortiment. Als biologisch niet verkrijgbaar is of niet voldoet aan hun kwaliteitsnormen kiezen ze voor duurzaam geproduceerd. De frites wordt zelfgemaakt net als de mayonaise. Ook de hamburger komt uit eigen keuken. ‘We gaan voor lekker en topkwaliteit’, zegt René daarover.

De twee openden hun zaak januari dit jaar na een overgenomen cafetaria grondig te hebben verbouwd.

>» Bekijk hier de Cafetaria Top-100 van 2009

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels