nieuws

Vakantieganger mist kroket en frikandel

Snacks

Ruim een op de tien Nederlanders mist zijn kroketje of frikandel als hij op zijn vakantie is, zo blijkt uit onderzoek van de reis-website Trivago.nl.

Vakantieganger mist kroket en frikandel

De twee snacks bezetten met 11 procent de derde plaats op een ranglijst van wat we het meeste missen op vakantie, Op plaats één staat het eigen bed ( 32 procent) gevolgd door de favoriete tv-programma’s (12 procent). Het ontbreken van Goudse kaas wordt door 5 procent ervaren als een gemis.

Overigens zijn wij Nederlanders niet zo veeleisend als het om eten gaat. Wat dat betreft spannen de Italianen de kroon, 34 procent mist de keuken ‘della mama’. Ook Spanjaarden missen hun nationale keuken, 19 procent kan eigenlijk niet zonder tapas.

De online enquête “Wat mis je het meest op vakantie in het buitenland?” is beantwoord door 5352 gebruikers op Trivago uit Nederland, Spanje, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Italië in de maanden april en mei 2009.

Reageer op dit artikel