nieuws

McDonald’s klaagt stripclub aan

Snacks

McDonald’s in Zweden wil McDragan’s Drive In aanklagen. McDonald’s vindt dat het logo van de stripclub te veel op dat van de fastfoodketen lijkt.

McDonald’s klaagt stripclub aan

Eigenaar Dragan Bratic (37) van de stripclub in het Zweedse Edsvära is het er niet mee eens. ‘Ons logo heeft niets met McDonald’s te maken. Het onze heeft twee borsten met tepels als logo. Dat kan iedereen duidelijk zien.’

Bratic wil wel aangeven hoe hij bij zijn logo kwam. ‘Ik zag in een Japans tijdschrift een foto van twee borsten. Daar werd ik door geïnspireerd.’ Verder stelt hij dat de Mc in McDragan niet staat voor de Mac van McDonald’s maar dat het een afkorting is van motorecycle. ‘Ik ben niet Iers maar Joegoslavisch. En ik verkoop geen hamburgers maar live striptease.’

Reageer op dit artikel