nieuws

De Balk is Big Snack-topper

Snacks

Cafetaria Big Snack De Balk uit het Friese plaatsje Balk is uitgeroepen tot beste Big Snack van 2008. Volgens formulemanager Hans van Engelen is dat een geweldige prestatie, omdat er zo’n 125 bedrijven bij de formule zijn aangesloten.

De Balk is Big Snack-topper

De Balk behaalde de prijs vanwege een bijzonder goed resultaat bij de jaarlijkse hygiënekeuring. Willem en Anneke Hiemstra behaalden een score van 100 procent.

Niet alleen de hygiëne was puik in orde, ook wist het duo Hiemstra een omzetgroei te realiseren van ruim 26 procent ten opzichte van 2007. Een stijgende omzet is tevens een belangrijk onderdeel waarop de Big Snack-bedrijven zijn beoordeeld.

Willem Hiemstra: ‘De maandelijkse folders worden breed verspreid in Balk en omgeving, met als resultaat een hoge respons!’

De Balk ontving een cheque van 500 euro te besteden bij een Center Parcs naar keuze.

Reageer op dit artikel