nieuws

Britse Koningin koopt McDonald’s restaurant

Snacks

Koningin Elizabeth II van Engeland heeft een filiaal van McDonald’s gekocht als onderdeel van een vastgoedaankoop ter waarde van 92 miljoen pond (bijna 117 miljoen euro).

Britse Koningin koopt McDonald’s restaurant

Dat de Koningin zelf een Big Mac met friet komt halen in haar eigen fastfoodrestaurant met drive-through, lijkt een woordvoerder van het hof onwaarschijnlijk. ‘Ik betwijfel ook of ze ooit leden van de hofhouding eropuit zal sturen voor een hamburger. Maar het lagere personeel zal er niet om morren’, zegt de woordvoerder in de Daily Mail.

Het vastgoedfonds van het Britse hof, Crown Estate, heeft een compleet winkelpark op een steenworp van Windsor Castle gekocht. Het restaurant van McDonald’s is daar onderdeel van, en is zichtbaar vanuit de kamers van de Koningin in het kasteel.

Meer berichten over McDonald’s:

Reageer op dit artikel