nieuws

Pizzazaken rouwen om Pavarotti

Snacks

Ristorante-pizzeria Pavarotti in Rotterdam heeft een flinke klap te verwerken gekregen met de dood van de Italiaanse zanggrootheid Luciano Pavarotti. Ook andere ‘Pavarotti-zaken’ rouwen om de dood van de beroemde operazanger.

Pizzazaken rouwen om Pavarotti

De klap bij Ristorante-pizzeria Pavarotti in Rotterdam is hard aangekomen. ‘De klanten condoleren ons, ze vinden het erg jammer. Als hij begraven wordt, zullen we hem denk ik nog vaker dan anders draaien in de zaak’, aldus een woordvoerder vrijdag.

Het restaurant serveert ook een pizza Pavarotti, met onder meer ham, champignons en een eitje. ‘Die is veelgevraagd’, aldus de zegsman. Het restaurant blijft ‘voor altijd’ Pavarotti heten, belooft hij.

Verdrietig

In Aalsmeer is de afhaalpizzeria Pavarotti. ‘Ja, de klanten zeggen: een goeie man, een goeie zanger, ’t is zonde. Het is verdrietig’, klinkt het vanachter de pannen. Ook deze zaak heeft een Pavarotti-pizza in het assortiment. Wat daarop zit? ‘Nou, echt álles.’

De pizza Pavarotti komt blijkens naspeuringen op het internet ook veelvuldig voor in restaurants die niet naar de zanger heten, zoals bij pizzakoerier Pulcinella (met tomaat, mozzarella, Parma-ham en Rucola) en L’Aurora in het Vlaamse Leuven (Mozzarella, tomaat, ansjovis, artisjok, salami, ham, olijven, champignons).

Reageer op dit artikel