nieuws

Website volgt ‘dood gaan’ hamburger

Snacks

Op internet is sinds kort een hamburger te volgen die aan het bederven is. Dagelijks wordt een nieuwe foto gepubliceerd van de staat waarin de hamburger zich op die dag vertoond.

Website volgt ‘dood gaan’ hamburger

Het gaat om een op 19 oktober aangekochte hamburger bij een vestiging van McDonald’s. Omdat de hamburger van de autostoel schoot, besloot de man de burger te gebruiken voor een houdbaarheidstest.

Dagelijks plaats hij een foto van de hamburger op de site Catweb.nl. De foto worden voorzien van commentaar. Een passage: “Na thuiskomst uit mijn werk prikkelt de nieuwsgierigheid al in me. Hoe zal ie er uit zien?”

En deze: “Hoera…..1 week oud. Alhoewel het broodje wel wat hard wordt, ziet alles er nog steeds perfect uit. En dus pak ik mijn camera erbij en leg het vast voor het nageslacht.”

Of: “Mijn buurman komt vanavond langs en neemt zijn hond mee. Ik besluit daarom om mijn burger bovenop de kast te leggen.

Je weet tenslotte maar nooit”.

Op 7 november is de hamburger negentien dagen oud. De maker van de site merkt op dat er nog geen schimmel is de ontdekken op het fastfoodproduct.

Reageer op dit artikel