nieuws

Minimize Me

Snacks

Als tegenhanger van de documentaire Supersize Me heeft een Zweed nu op internet de docuserie Minimize Me: afvallen met een dieet van hamburgers.

Minimize Me

In Superzise Me, een aanklacht tegen de fastfoodindustrie, laat de Amerikaanse documentairemaker Morgan Spurlock zien wat er met je gebeurt bij een dieet van hamburgers. Een maand lang at hij driemaal daags bij McDonald’s, en kwam in korte tijd behoorlijk aan.

De Zweed Johan Groundstrøm besloot het tegenovergestelde te doen: met behulp van een arts en een personal trainer valt hij af met een dieet van fastfood. Hij is in 83 dagen al 27,9 kilo afgevallen.

Van zijn vorderingen doet hij verslag op zijn website minimizeme.net, waar ook filmpjes staan. Zijn actie wordt gesponsord door de Zweedse fastfoodketen MAX, staat op fastfoodweblog.nl.

Reageer op dit artikel