nieuws

McDonald’s blijft krant Metro verspreiden

Snacks

McDonald’s heeft besloten om door te gaan met de samenwerking met het gratis dagblad Metro. De komende twee jaar is de gratis krant in alle restaurants van McDonald’s verkrijgbaar.

Dat meldt Metronieuws.nl, de website van de krant. Menno van der Hoeven van McDonald’s zegt blij te zijn met de samenwerking met Metro. ‘De verkrijgbaarheid van de gratis krant in onze restaurants is een extra service, die door onze gasten erg wordt gewaardeerd. Genieten van een Big Mac Menu of een maaltijdsalade, terwijl je rustig de krant kunt lezen’, aldus Van der Hoeven.

Jonge publiek

Ook Metro-directeur Silvio de Groot is in zijn nopjes met de deal. ‘Sinds 2004 wordt Metro succesvol in de restaurants van McDonald’s verspreid. De bezoekers waarderen Metro zeer goed en zien het als een aanvulling op de service van McDonald’s. Het jonge publiek dat de restaurants bezoekt past zeer goed bij het publiek dat Metro wil bereiken’, zo meldt De Groot op Metronieuws.nl.

Zie ook:

Gratis krant bij McDonald’s (feb, 2004)

McDonald s blijft krant Metro verspreiden

Reageer op dit artikel