fotoreportage

Foto’s: Pizza van Da Portare Via naar Zwolle en Den Haag

Snacks 267

Voortaan serveert Da Portare Via haarpizza’s ook in Zwolle en Den Haag (Hofhouse). Da Portare Via had al vijf locaties in Amsterdam en twee in Utrecht. Zwolle en Den Haag herbergen de nieuwste restaurants.

Foto’s: Pizza van Da Portare Via naar Zwolle en Den Haag

De vestigingen van deze Via filialen zijn in samenwerking neergezet met Design Studio Modijefski. Het design van deze filialen zet de toon voor alle nieuwe Via vestigingen.

De eerste zaak in Amsterdam – aan de Leliegracht –  is alleen geopend om pizza’s af te halen en dat betekent Da Portare Via ook letterlijk: om mee te nemen. Grondlegger van de keten is Tijs van Ballegoijen de Jong. Hij deed de inspiratie voor de pizza’s op in Italië waar Van Ballegoijen woonde.

In Amsterdam heeft Via vestigingen in de Copernicusstraat, in de Frans Halsstraat, aan de Lange Niezel, aan de Leliegracht (hier begon Via en deze locatie is alleen afhalen) en nummer vijf in Amsterdam zit aan de Willemsparkweg.

De vestiging in Den Haag zit aan de Rijnstraat in het nieuwe Hofhouse. In Utrecht kun je Via pizza’s vinden in de Voorstraat en in de Twijnstraat. De nieuwe locatie in Zwolle zit in de Sassenstraat.

Reageer op dit artikel