fotoreportage

Festival Rotterdamse Kost: drie dagen cultureel en culinair genieten

Snacks

Rotterdam was drie dagen in de ban van cultureel en culinair genieten tijdens het cultureel, muzikaal en culinair festival ‘Rotterdamse Kost’. Met zeecontainers was een deel van het museumpark omgetoverd tot een gezellig festivalplein voor de eerste editie van het festijn, een onderdeel van het World Food Festival dat nog tot eind van deze maand in de havenstad wordt gehouden.

Festival Rotterdamse Kost: drie dagen cultureel en culinair genieten

Op het festival stonden Rotterdamse iconen als Bram Ladage en de Ballentent zij aan zij met culinaire grootheden als Parkheuvel en Fred. Bezoekers konden genieten van een ‘patatje met, een sappige hamburger, de befaamde bal gehakt van de Ballentent, Aziatische specialiteiten van Asian Glories, coquilles met truffel (Fred) of ravioli van Bressekip (Parkheuvel). Voor een ieder was er iets van zijn gading te vinden. Tijdens de drie festivaldagen kon je naast culinair ook cultureel genieten. De Hermes House Band, The Kik en andere muzikale acts deden naast nachtburgemeester Jules Deelder een culturele duit in het zakje.

Reageer op dit artikel