blog

Trouwe hamburgerfans in Hall of Fame

Snacks

De Amerikaanse hamburgerketen Krystal heeft een grote schare trouwe fans die worden gekoesterd door de keten. Jaarlijks plaatst de keten een tiental van deze aanhangers in haar Hall of Fame. Die hebben op hun beurt weer een weblog waar ze hun trouw aan de keten verkondigen in schrift en op video.

Trouwe hamburgerfans in Hall of Fame

Krystal heeft meer dan 400 zaken in het Zuiden van de VS. De keten, met de vierkante hamburgers, heeft ettelijke duizenden fans. Sommigen rijden soms wel 400-500 kilometer om een hamburger te scoren.

Trouwe fans als deze worden beloond met een plaatje in de Hall of Fame waar jaarlijks een tiental fans aan worden toegevoegd. De keten krijgt duizenden suggesties en aanvragen voor een plaats op dit erepodium.

De gekte van de fans gaat zelfs zover dat ze een eigen fansite (blog) op internet hebben ingericht waar wetenswaardigheden over de keten en haar fans zijn te vinden. Ook is er een levendige Facebook community.

Reageer op dit artikel