blog

Rare reclame Burger King en Windows

Snacks

In Japan is alles anders dan elders in de wereld. We hebben allemaal wel eens stukjes uit hun TV-shows gezien waarbij kandidaten de raarste en soms zeer gevaarlijke fratsen uit moeten halen. Datzelfde gebeurt nu in een gezamenlijke reclame van Burger King en Microsoft. Ze hebben een Windows 7 Whopper op de markt gebracht ter introductie van het nieuwe computerbesturingssysteem.

Rare reclame Burger King en Windows

Het broodje is misschien wel net zo gevaarlijk voor de gezondheid als de rare tv-spelletjes want bestaat uit maar liefst zeven hamburgers. Tezamen vormen ze een ‘flinke stapel’ cholesterol van maar liefst 14 cm (2×7) en meer dan 1000 kilocalorieën. De prijs voor het geheel is een toepasselijke 777 yen. De hamburger is bovendien slechts 7 dagen verkrijgbaar.

Maar eigenlijk is het om het even. Wat maakt het uit of je nu een hartkwaal krijgt van de megaburger of uit ergernis aan een vastlopende computer.

Meer blogs van Snackkoerier:

Reageer op dit artikel