artikel

Snackproducenten presenteren samen ‘The Deli Burger’ tijdens Horecava

Snacks 349

Bakx Foods, Foodworks en Henri van de Bilt presenteren samen een nieuw burgerconcept tijdens de Horecava 2019. ‘The Deli Burger’ is een lijn premium hamburgers met luxe vleeswaren als toppings.

Snackproducenten presenteren samen ‘The Deli Burger’ tijdens Horecava
American style Angusburger Ribeye

TV-kok Evert te Pas, bekend van 24Kitchen, is op de Horecava aanwezig om tien burgerrecepten te maken en te laten proeven. Het burgerbeleg van Henri van de Bilt bestaat uit gerookte ribeye, tapasspek, streaky bacon, carpaccio en Kempische ham. Dit zijn vleeswaren van hele delen, gezouten of op beukenhout gerookt en/of gerijpt. Luxe vleeswaren als topping op hamburgers is een trend die is overgewaaid uit New York.

Americans style Puurburger Pastrami

Stoere foodcourt

Bakx Foods, Foodworks en Henri van de Bilt zijn merken van de Amerikaanse vleessnackproducent OSI. ‘Het is de eerste keer dat de verschillende bedrijven van de OSI Group en hun merken in de Benelux samenwerken’, zegt William Barken van OSI Europe. ‘De sfeer en uitstraling van de stand is dit jaar verrassend anders; middels een stoere foodcourt wordt ingespeeld op de huidige horecabeleving. De bezoekers maken tevens kans op een hamburger-masterclass van chef-kok Evert te Pas.’

Daarnaast zijn er filmpjes van Te Pas te zien op het Youtube-kanaal van Foodworks waarin te zien is hoe de burger het beste bereid kan worden en waarmee ondernemers inspiratie op kunnen doen.

Italian style Laguna Chickenburger Toscaans spek

Nieuwe kipfiletsnacks

Tijdens de Horecava introduceert OSI Europe ook een tweetal nieuwe premium kipfiletsnacks: de Laguna Cripsy Chicken en de Mega Crispy Fingers, onder het merk Foodworks. De Laguna Crispy Chicken is een krokante kipfiletburger die ook deel uitmaakt van het Deli Burger-concept. De Mega Crispy Fingers zijn volgens OSI een welkome aanvulling op het huidige kipnuggetassortiment.

Reageer op dit artikel