artikel

Beckers creatief met frikandellen

Snacks

Frikandellen in de vorm van een slak of bonbons met een vulling van frikandel, omhuld met knapperige kroepoek. Verzin het maar eens. Snackfabrikant Beckers Benelux deed het in samenwerking met Culiversum en bundelde acht innovatieve recepten met de oersnack in een inspirerend koffietafelboek.

Beckers creatief met frikandellen

Niet dat Beckers genoeg had van de meest geliefde snack, ‘maar er is nog zoveel meer mogelijk met de frikandel’, zegt Marc Waelbers, Managing Director bij Beckers Benelux. De laatste hand moet nog aan het boek gelegd worden, maar Waelbers is in ‘blijde verwachting’. ‘Ik denk dat het een mooi boek wordt waarmee ook de cafetaria-ondernemer zelf aan de slag kan.’

Het boek wordt binnenkort verdeeld onder de ondernemende klanten van Beckers. Later dit jaar gaat Beckers ook workshops frikandellenkunst organiseren.

Reageer op dit artikel